“Ik hou van uitdagingen en bewandel graag onbegane paden!”

Vincent Ariens – Customer Journey Expert

OVER MIJ

Mijn naam is Vincent Ariëns. Ik ben 29 jaar oud. Lid van de generatie Y dus. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door techniek. Ik ontdekte al vroeg dat mijn hart sneller ging kloppen van het internet. (ik kreeg de aansluiting kado op mijn 10e verjaardag.)  Mijn passie voor fysieke techniek heeft zich vertaald in een passie voor digitale techniek met een sterke focus op de communicatieve kant. Tijdens mijn studie communicatiewetenschappen heb ik geleerd dat je door gebruik te maken van de juiste technieken mensen kunt beïnvloeden in hun gedrag en keuzes.

Ik houd mij sindsdien graag bezig met de gebruiksvriendelijkheid van techniek en ben altijd op zoek naar de ultieme ‘reis’ van de gebruiker door een digitaal product.

Begin 2016 heb ik besloten mijn vleugels uit te slaan door mijn eigen bedrijf te starten. Vanuit deze rol kan ik de intermediair zijn tussen mijn opdrachtgever en de technische uitvoering. Dit combineert, wat mij betreft, mijn passie voor digitale communicatie en techniek ultiem. Ik ben iemand die graag buiten de gebaande paden denkt en altijd open staat voor het zoeken naar de juiste oplossing. De afgelopen jaren heb ik mijzelf ontwikkeld om vanuit een gebruiker te kunnen denken en zo de ultieme customer journey vorm te kunnen geven.

Buiten de lijntjes te durven kleuren geeft vaak het beste resultaat. Ik doe dat graag. Door mijn communicatieve kennis te combineren met mijn kennis van techniek kan ik je helpen jouw website, app of product te optimaliseren.

Wat kan ik voor je betekenen?

Mijn passie ligt bij digitale communicatie met een sterke focus op het ontwikkelen van online software en apps. Ik ben jong, een tikje eigenwijs en heb een sterke eigen visie. Ik ben te vinden op de meeste sociale media en gebruik deze ook veelvuldig. Vanuit mijn communicatie achtergrond probeer ik vernieuwende concepten en ideeën tot uitvoer te brengen. Ik ben loyaal en neem graag mijn eigen verantwoordelijkheid. Ik houd van uitdagingen en bewandel graag onbegane paden. Het uitdenken en uitproberen van nieuwe concepten geeft mij veel energie.

Graag help ik jouw organisatie ook met het verbeteren van de (digitale) communicatie en gebruiksvriendelijkheid van je product, app of website!

Wanneer je samenwerkt met mij ontdek je dat ik:

  • Een heldere en duidelijke eigen visie heb
  • Graag nieuwe mogelijkheden ontdek
  • Snel van begrip ben en gemakkelijk schakel
  • Mij goed kan verplaatsen in de gebruiker
  • Bij alles wat ik doe duidelijke en heldere communicatie voorop zet.

Wat anderen over mij zeggen