Ik ben voor verschillende klanten actief bezig om hun Customer Journey, UX design en online communicatie strategie naar een hoger plan te tillen!

MIJN WERK

Als zelfstandig ondernemer heb ik het voorrecht om bij verschillende bedrijven, organisaties en startups betrokken te zijn. Hieronder vind je een overzicht van mijn werk dat ik gedaan heb als Customer Journey expert, UX designer en online communicatie strateeg.

Schermafdruk 2016-09-06 13.55.26

Persoonlijk Proefschrift

Persoonlijk Proefschrift verzorgt de opmaak van je gehele proefschrift voor een vast bedrag van 599 euro. De laatste jaren zijn ze elk jaar weer gegroeid. Ze zijn echter wel afhankelijk van een aantal partners en willen graag de online markt gaan aanboren. Samen zijn we op zoek gegaan naar de beste keywords en optimalisaties voor de zoekmachines. Vanuit hier hebben we een SEO plan en contentstrategie ontwikkelt die ze vervolgens zelf kunnen uitvoeren. Het doel is helder, meer aanvragen voor het ontwerpen van proefschriften via de website.

Schermafdruk 2016-09-06 13.53.26

Vergelijkgroep

De vergelijkgroep is een in Utrecht gevestigd bedrijf. Ik heb ze geholpen als UX designer en usability expert. Ik heb geanalyseerd hoe een gebruiker de websites nu gebruikt en vanuit daar gezocht naar verbeterpunten in design, ontwerp en userinterface. Resultaat was een uitgebreid advies om de online (mobile) customer journey te optimaliseren. aangeleverd. Vanzelfsprekend met onderbouwing van de gemaakte keuze’s.

Driestar

Driestar Educatief

Driestar educatief is een praktijkgericht kenniscentrum dat een bijdrage levert aan het christelijk onderwijs in binnen- en buitenland. Voor hun nieuwe online platform ‘samen in ontwikkeling’ van het SAM-netwerk (de samenwerking tussen Driestar hogeschool en 74 basisscholen) willen ze een mobiele app ontwikkelen. Samen met Eric Mulder hebben we een brown paper sessie gedaan als aftrap voor het ontwikkelen van een mobiele app voor dit nieuwe online platform. Vervolgens zijn we een adviestraject gestart om er voor te zorgen dat er een mooie en functioneel sterke app komt te staan.

MedVision

De Nederlandse startup MedVision is een echte pionier op het gebied van nieuwe toepassingen in de zorg. Voor hun project Medsafe hebben we een brown paper sessie gedaan waarin we snel tot de kern van de interface van de applicatie zijn gekomen. Vervolgens hebben we het UX design verder uitgewerkt. Als UX designer heb ik ook de Hypoband app vorm gegeven.

REMO Fashion (rm-collections.com)

Samen met Eric Mulder van EMdevelopment heb ik voor het Nederlandse kledingmerk Remo Fashion een nieuwe webshop gebouwd voor hun nieuwe modemerk RM Collections. Het is een webshop gebouwd op WordPress met behulp van woocommerce. Dit betekent dat we zeer betaalbaar een hoogwaardige webshop neer konden zetten. Een van de belangrijkste voorwaarden was een bulk order form. Dit en nog veel meer aanpassingen en verbeteringen zorgden voor een tevreden klant!

Seats2meet.com

Wat mij betreft het voorbeeld van een organisatie van de toekomst. Nadat ik hier ruim acht jaar werkzaam ben geweest, en mede heb bijgedragen aan het huidige succes, ben ik als zelfstandige nog steeds onderdeel van het kernteam. Dat betekent dat ik meedenk over de visie en strategie en mijn kennis op het gebied van UX design en het optimaliseren van de Customer Journey hier ook inzet. Dat betekent dat ik help strategische keuze te maken op het gebied van software en communicatie en soms ook creatief aan de slag kan om een bepaalde interface vorm te geven.

Society 3.0

Het boek Society 3.0 is in 2011 door Ronald van den Hoff gelanceerd. Destijds heb ik de organisatie van de lancering op mij genomen. We waren trending topic in Nederland met een gigantische hoeveelheid downloads en verkopen tot gevolg. (top 5 managementboek Bol.com) Ik ben altijd betrokken gebleven en nu bezig met de content die Society 3.0 uitgeeft met behulp van Wordpress magazines. Deze hebben een op maat gemaakte en gebruiksvriendelijke achterkant zodat een blog plaatsen zeer laagdrempelig is.

Schermafdruk 2016-09-06 13.13.59

Fixiemag.com

Wat is er mooier dan je hobby met je eigen expertise combineren? Sinds een bezoek aan Berlijn in 2009 rijd ik op singlespeed of fixed gear fietsen. Wat mij betreft de ideale manier om je door de stad te verplaatsen. Sinds die tijd is het een ware hype geworden waar we met fixiemag.com, het online fixed gear magazine op in spelen. Naast goede artikelen en how to’s organiseren we ook workshops en ontwikkelen we eigen onderdelen.