Live: robertdaverschot.nl

Avatar

Ik ken Robert Daverschot al vanaf het moment dat ik bij Seats2meet.com begon te werken. Nu hij besloten heeft voor zichzelf te beginnen had zijn website een make-over nodig en hij vroeg mij hem hierbij te helpen. Samen hebben we het concept uitgedacht en wat ons betreft mag het resultaat er wezen!

Meer over Robert Daverschot. 

Robert [34] zijn professionele achtergrond in de vergader- en hospitality branche verklaren zijn antenne voor sfeer en energie. In zijn rol als Hotel Manager bij citizenM Amsterdam Airport verwelkomde hij gasten van over de hele wereld. Al tijdens het voortraject van je event ervaar je Robert zijn scherpe oog voor detail, zijn sterke focus op inhoud en zijn doelgerichtheid. Robert weet als geen ander, je al snel op je gemak te doen voelen – of het nu op het podium is of in het publiek. Zo creëert hij authentieke interactie die mensen aanspreekt en geboeid houdt.

Robert studeerde International Business en behaalde zijn Master in Hospitality Management. Beide studies hebben een sterke internationale scope, waardoor hij regelmatig in het buitenland verbleef. Sinds kort is hij tevens gecertificeerd Coach Practitioner in het werkveld van Systemisch Werk en NLP. Een rol, waarvan Robert naar eigen zeggen, alleen nog maar nieuwsgieriger naar mensen is geraakt.

Op het podium interviewde Robert ministers, vakexperts en topondernemers. Hij interviewde zelfs Zijne Heiligheid de Dalai Lama. Maar altijd betrekt hij het publiek. Robert’s idee dat “een event zo goed is als haar publiek”, maakt dat hij altijd een manier vindt om deelnemers te laten bijdragen. Om juist ook hun ervaring te horen. Hun perspectief. In zijn rol als sidekick representeert hij de “stem van het publiek” en zo droeg hij bij aan levendige interviews onder leiding van presentatoren zoals Humberto Tan, Annemarie van Gaal en Jort Kelder. Laat Robert op je event zijn werk doen, en je krijgt kwaliteit.

 

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.