Brown Paper sessie: Customer Journey

Vincent Ariens & Eric Mulder, UX Designers

Je herkent het vast wel, je hebt een gaaf   idee maar krijgt het maar moeilijk op papier. Misschien kun je het wel omschrijven maar hoe het dan precies in de praktijk ligt is altijd lastig. Om snel tot een creatief resultaat te komen waar alle partijen mee verder komen bieden Eric Mulder en Vincent Ariëns je graag de Brown Paper sessie Customer Journey aan. In anderhalve dag tijd bepalen we met jou hoe we handen en voeten kunnen geven aan je idee en vertalen we dit naar een concreet product. We maken tekeningen (wireframes) en visualiseren de reis die de gebruiker doormaakt wanneer hij jouw toekomstige product gaat gebruiken. We zorgen dat het een duidelijke en directe briefing wordt die je meteen aan een designer of ontwikkelaar kan geven zodat hij direct aan de slag kan. 

De eerste vraag waar we mee aan de slag gaan is het definiëren van het belangrijkste platform. Wordt het een applicatie die veel gebruikt wordt op de dekstop en laptop of juist op de mobiele telefoon. Wanneer het antwoord dat laatste is dan duiken we in de micro moments om er zo voor te zorgen dat de customer journey ultiem gaat verlopen.

Wat is een customer journey?    

Een customer journey, ofwel klantreis, is een weergave van de interactie van een klant met een organisatie binnen verkoop- en serviceprocessen. Het maakt inzichtelijk in welke mate je het klantproces succesvol hebt ingericht, of op welke manier je het kunt inrichten Voorbeelden van customer journeys: ‘ik wil een bankrekening openen’ of ‘ik wil mijn klacht opgelost krijgen’. Je kunt ze toepassen op zowel bestaande klantprocessen als op nog te ontwerpen klantprocessen. Wij werken de customer journey van jou wens zowel tekstueel als visueel voor je uit.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Twee ervaren UX designers
  • Een uitgeschreven customer journey
  • Gevisualiseerde gebruikersreis
  • Een klikbaar prototype
  • Toegang tot onze kennis (We delen graag!)
  • 24 uur creativiteit

Wat verwachten wij van jou?

  • Een open houding
  • 2 uur creatieve tijd als aftrap
  • 1 uur tijd om de uitwerkingen toe te lichten

Eric Mulder fotoOver Eric Mulder 

Eric ontwikkelt interactie-ontwerpen, websites & apps. Door zijn opleiding Informatiekunde aan de Universiteit van Utrecht & Human Centered Multimedia aan de Universiteit van Amsterdam te combineren met jaren praktijkervaring ontstaat een combinatie waarbij techniek in dienst staat van creativiteit. Door de jaren heen heeft Eric een sterk netwerk van partners opgebouwd. Deze partners hebben expertise op allerlei gebied en worden ingeschakeld zodra dit nodig is.

Vincent Ariens fotoOver Vincent Ariëns

Vincent Ariëns Ma is zelfstandig ondernemer. Zijn passie ligt bij digitale communicatie met een sterke focus op sociale media en het ontwikkelen van online software. Vincent is onderdeel van de generatie Y, een tikje eigenwijs en heeft een sterke eigen visie. Vanuit zijn communicatieachtergrond (Ma communicatie wetenschappen) probeert hij vernieuwende concepten en ideeën tot uitvoer te brengen. Hij houdt zich graag bezig met de gebruiksvriendelijkheid van de techniek en is altijd op zoek naar de ultieme customer experience.

 

Kosten

Graag gaan we samen met je aan de slag. De totale kosten bedragen 1950 euro (exclusief btw). We prikken zo snel mogelijk een datum om samen aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend delen we aan het einde van onze  sessie alle gecreëerde materialen met je.